ONE

Heb je lef en ben je op zoek naar echt mooie foto’s van jezelf? Stop dan even met zoeken en lees wat TwistedPixels voor je kan betekenen. Bij deze Fotoshoot ONE draait alles om jou! Jij staat volledig in de spotlight met als doel de foto’s te maken die je altijd al gewild hebt. 

Gedurende deze shoot sta jij voor de camera op de manier waarop jij wilt. Natuurlijk geheel afhankelijk van de soort foto’s die je wilt hebben.

Mogelijkheden

Er is heel erg veel mogelijk. Mits het natuurlijk binnen de “algemene normen en waarden van goed fatsoen” blijft. Bij ons draait het altijd om het mooiste plaatje. Het is aan jou om aan te geven wat voor soort fotoshoot je wilt doen. Een normaal huis-tuin-en-keuken portretje is niet iets wat wij doen. Als je bij ons een fotoshoot doet, zal je merken dat we op zoek gaan naar de grenzen van je “Comfort Zone”. Dat wil natuurlijk absoluut niet zeggen dat je dingen doet die tegen je zin zijn!


No limits

De mooiste dingen ontstaan doordat mensen op zoek gaan naar grenzen. Het mooiste voorbeeld is natuurlijk Christoffel Columbus. Als hij veilig thuis was gebleven in 1492, wie zou dan Amerika hebben ontdekt? Nu kan je dit natuurlijk niet vergelijken met het doen van een fotoshoot, maar het idee is wel hetzelfde. Daag jezelf uit om op zoek te gaan naar de dingen die je altijd al een keer had willen doen, maar nooit tijd voor had of durfde. Waarom netjes binnen de lijntjes kleuren als het ook erbuiten kan?

~ The idea of stepping out of your comfort zone is not easy. But only by doing so, you will be able to explore new visions, goals and experiences. Once you have taken this step, you will realize that life begins outside these self-imposed borders and limitations…~