Soorten Fotoshoots

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om fotografie en de soorten foto’s die je kunt maken. Uiteraard kunnen wij niet alles aanbieden en dat willen we ook niet. Onze specialisatie is glamour, fine-art en (bedekt)naakt fotografie. Nu zijn dit wel hele brede gebieden, maar in alles is het mogelijk om nog keuzes te maken. Echter, deze onderwerpen binnen de fotografie is niet voor iedereen weggelegd. Dus als dit je nu al niet aanspreekt, kan je beter iets anders gaan zoeken.

Mocht je wel interesse hebben en je bent niet bang zijn uitgevallen, dan kan je zeker eens kijken naar de verschillende soorten shoots en wat het allemaal inhoudt. Er zit vaak veel meer achter dan op het eerste gezicht lijkt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een doorsnee blad staan er talloze foto’s in van mensen die er ogenschijnlijk heel natuurlijk en spontaan uitzien. Maar…. niets is minder waar. In alle gevallen betreft het modellen die heel goed weten hoe ze spontaan (en vooral prachtig) op een foto moeten staan. Als je dit nog nooit gedaan hebt, zal een fotoshoot echt wel even wennen zijn.

Onderstaand overzicht geeft je een beeld van de verschillende “type” fotoshoots die we doen en wat ermee bedoeld wordt. Voor alle onderdelen geldt dat wij geen familie portretjes maken, maar altijd blijven binnen glamour, fine-art en (bedekt)naakt fotografie.

Bij ons staat plezier hebben centraal. Welke fotoshoot je ook kiest, jij moet het naar je zin hebben en op je gemak voelen! Bij elke fotoshoot mag je natuurlijk iemand meenemen. Graag zelfs! Alleen die persoon is er wel alleen voor jouw ondersteuning, niet voor ons.