Fotoshoot 4 TWO | Voor als je niet alleen wilt

Op zoek naar echt mooie foto’s van jezelf samen met je vriend(in)? Stop dan even met zoeken en lees wat Oxbey Fotografie voor je kan betekenen.

Als jij poseren leuk vindt, maar je durft niet alleen….dan is deze shoot echt iets voor jou! In principe hebben we hier dezelfde mogelijkheden als in Fotoshoot4ONE, alleen doe je dit nu samen met een vriend(in). Bij deze shoot gaan jullie apart, samen of gecombineerd op de foto, afhankelijk van het aantal deelnemers. We hebben diverse opties binnen de Fotoshoot4TWO:

[accordions]

[accordion title=”Optie 1: Double ONE | Samen, maar toch alleen”]

Wil je graag een fotoshoot doen, maar durf je niet alleen? Of vind je het gewoon veel gezelliger samen met een vriendin? Dan is deze optie is ideaal als je samen met een vriendin een fotoshoot wilt doen.

Bij deze shoot gaan jullie allebei apart op de de foto, maar hebben toch het plezier van het kijken naar elkaar. Door met z’n tweeën tegelijk de shoot te doen, heb je steun en plezier van voorbereiding met elkaar. Als resultaat heb je toch je eigen materiaal.

[/accordion]

[accordion title=”Optie 2: Double TWO | Alleen, maar ook samen”]

Deze optie is hetzelfde als de vorige optie, alleen gaan jullie ook met elkaar op de foto. Dus ideaal voor BFF’s die niet alleen een mooie reeks van zichzelf willen hebben, maar ook nog mooie een set van jullie samen.

Uiteraard kunnen  de verschillende stylen per model verschillen. Heb jij of je vriendin wat meer lef? Geen probleem. Wij streven ernaar om elke shoot op maat te maken.

[/accordion]

[accordion title=”Optie 3: Double Combi | Samen als een stel”]

Deze laatste optie is echt geschikt voor stellen. Bij de shoot staan jullie volledig samen in de belangstelling, waarbij het eindresultaat een mooie set foto’s oplevert van jullie samen.

Uiteraard kunnen verschillende stylen binnen deze shoot gecombineerd worden. Zo kan je kiezen voor uitdagende FineArt/Nude foto’s puur voor jullie zelf, maar ook meer “bedekte” foto’s voor bijvoorbeeld aan de muur of social media.

[/accordion]

[/accordions]

Zoals ook al eerder aangegeven is er bij ons heel erg veel mogelijk. Mits het natuurlijk binnen de algemene normen en waarden van goed fatsoen blijft. Bij Oxbey Fotografie draait het altijd om het mooiste plaatje. Het is aan jou om aan te geven wat voor soort fotoshoot je wilt doen. Een normaal huis-tuin-en-keuken portretje is niet iets wat wij doen. Als je bij ons een fotoshoot doet, zal je merken dat we op zoek gaan naar de grenzen van je “Comfort Zone“. Dat wil natuurlijk absoluut niet zeggen dat je dingen doet die tegen je zin zijn!