but-shoot4oneOp zoek naar echt mooie foto’s van jezelf? Stop dan even met zoeken en lees wat Oxbey Fotografie voor je kan betekenen.

Bij deze Fotoshoot4ONE draait alles om jou! Jij staat volledig in de spotlight met als doel de foto’s te maken die je altijd al gewild hebt. Gedurende twee uur (of langer, afhankelijk van de afspraken) sta jij voor de camera op de manier waarop jij wilt. Natuurlijk geheel afhankelijk van de soort foto’s die je wilt hebben.

 

Wat is er allemaal mogelijk?

pictorico-post-16Er is heel erg veel mogelijk. Mits het natuurlijk binnen de algemene normen en waarden van goed fatsoen blijft. Bij Oxbey Fotografie draait het altijd om het mooiste plaatje. Het is aan jou om aan te geven wat voor soort fotoshoot je wilt doen. Een normaal huis-tuin-en-keuken portretje is niet iets wat wij doen. Als je bij ons een fotoshoot doet, zal je merken dat we op zoek gaan naar de grenzen van je “Comfort Zone“. Dat wil natuurlijk absoluut niet zeggen dat je dingen doet die tegen je zin zijn!

Step out of your comfort zone

De mooiste dingen ontstaan doordat mensen op zoek gaan naar grenzen. Het mooiste voorbeeld is natuurlijk Christoffel Columbus. Als hij veilig thuis was gebleven in 1492, wie zou dan Amerika hebben ontdekt?

Nu kan je dit natuurlijk niet vergelijken met het doen van een fotoshoot, maar het idee is wel hetzelfde. Daag jezelf uit om op zoek te gaan naar de dingen die je altijd al een keer had willen doen, maar nooit tijd voor had of durfde. Waarom netjes binnen de lijntjes kleuren als het ook erbuiten kan?

~ The idea of stepping out of your comfort zone is not easy. But only by doing so, you will be able to explore new visions, goals and experiences. Once you have taken this step, you will realize that life begins outside these self-imposed borders and limitations…~

Direct bestellen

Wil je een fotoshoot4ONE doen of wil je gewoon wat extra informatie? Stuur gewoon geheel vrijblijvend een email met daarin je vragen.

Overzicht van de shoot

Als je kiest voor deze optie, kan je de onderstaande gegevens verwachten. Staat er iets bij waar je vragen en/of opmerkingen over hebt? Geen probleem. Over het algemeen is alles bespreekbaar.

Aantal deelnemers: geschikt voor 1 model
Fotostyle Verschillende stylen zijn mogelijk. Denk aan Glamour, Lingerie of FineArt/Nude. Uiteraard is Urban ook mogelijk, alleen zal daar de locatie bepalend zijn.
Visagie & Styling Indien gewenst kan de visagie en/of styling extern worden ingehuurd (hou wel rekening met een meerprijs).
Locaties Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. We hebben een Oxbey-HomeStudio, compleet met achtergronden en lichtondersteuning. Je kunt ook kiezen voor een eigen locatie (binnen en extra kosten in overleg). In dat geval nemen we de achtergronden en lichtondersteuning mee naar jouw locatie. Ook is een buiten locatie (extra kosten in overleg) mogelijk (denk aan Urban). In dat geval maken we gebruik van de natuurlijke omgeving en licht. Voor alle locatie geldt dat het binnen Nederland moet vallen.
Tijdsduur indicatie De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur (inclusief omkleden e.d.). Indien er additionele visagie/styling bij zit, duurt de shoot ongeveer 3 uur.
Resultaat (aantal foto’s) – 15 HQ foto’s (350dpi).
– Jij bepaalt welke foto’s.
– Aanlevering via downloaden
– Volledige beschikking over de 15 HQ foto’s.
Prijzen Wij leveren altijd maatwerk, dus afhankelijk van je wensen en eisen doen wij je graag een offerte.